info@hattyudental.hu

30-9913-531

1024 Budapest, Retek u. 10. I. em.

Bemutatkozás

Ma már az élet minden területén fontos a jó megjelenés, amelyhez hozzátartoznak a megfelelő módon ápolt fogak. Ezen túlmenően a karbantartott fogazat a teljes testi-lelki egészség alapvető feltétele is.

Még mindig sokan hiszik (elsősorban korábbi kellemetlen élményeik miatt), hogy a fogászati kezelések feltétlen velejárója a fájdalom, a szorongás. Empátiával, odafigyeléssel, a környezet megfelelő kialakításával ugyanakkor elérhető, hogy a fogorvosi rendelőben töltött idő is oldottan teljen. Rendelőnket ezt a szempontot is figyelembe véve alakítottuk ki.

Munkatársaimmal arra törekszünk, hogy kezeléseink során minél kevesebb kényelmetlenséggel tehessen szert Ön is a megfelelő mosolyra. Ennek biztosítéka az elmúlt 30 év szakmai tapasztalata, a folyamatos továbbképzések és fejlesztések mellett kollégáim, dr. Orbán Alida fogorvos, dento-alveoláris sebész, dr. Garamvölgyi Csilla konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos valamint Almási Rita és Strasser Bianka dentálhigiénikus és asszisztens munkája.

dr. Freisleben András

dr. Freisleben András

Fogorvos, szájsebész szakorvos

dr. Orbán Alida

Fogorvos, szájsebész szakorvos

dr. Garamvölgyi Csilla

Dentálhigénikus és asszisztens

Almási Rita

Strasser Bianka

Asszisztens